Mirjam van Mameren


		Mirjam		 		 van Mameren
Naam:
Mirjam van Mameren
E-mail:
Mobiel:
(06) 1559 9246

Mirjam van Mameren

Functie: Associate / Senior Consultant Finance

Leeftijd: 37 jaar

Houdt van: mijn zoontje die in 2017 geboren is, mijn vriend, vrienden en familie. Ik hou van Amsterdam en van Utrecht, etentjes, live muziek, strand, wintersport, tennis en yoga. Reizen om nieuwe avonturen te beleven en culturen te leren kennen.

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: ik sta voor verbinding van mens tot mens. Relaties voor de langere termijn. Zowel zakelijk als privé. Ik ben een ‘succesvolle levensgenieter. Ik wil in mijn werk goed zijn en eruit halen wat erin zit en daarnaast van het leven genieten. Zo ga ik graag naar feestjes en hou ik van lekker eten.

Waarom Q-logic: inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en ik krijg daar nog steeds energie van. Het is mijn passie om mensen te helpen aan hun ideale baan. En een organisatie de beste werknemer te bieden. De eerste 8 jaar heb ik bij verschillende disciplines gewerkt binnen de Randstad Holding, zowel medisch als finance professionals. Hier heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Daarna ben ik gaan werken als salesmanager bij een kleiner, specialistisch bureau. Voor mij is nu de perfecte timing om al mijn kennis en ervaring in te zetten en om als zelfstandige binnen de coöperatie Q-logic aan de slag te gaan. Waarbij ik gebruik kan maken van de faciliteiten en de collega’s waarmee ik kan samenwerken en kan sparren. Ik geloof in ‘Anders werken, Samen kom je verder’
Mijn specialisatie is het bemiddelen van finance professionals binnen de non-profit. Mijn achtergrond is in de zorgsector en daarin bemiddel ik financials.

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close