Laura Daamen


		Laura		 		 Daamen
Naam:
Laura Daamen
E-mail:

Laura Daamen

Functie: Associate / Senior Consultant Marketing & Intelligence
Leeftijd: 34

Houdt van: Energieke, positieve en eerlijke mensen. Directheid in communicatie.
Daarnaast ook een echte levensgenieter met mijn gezin, familie en vrienden.
En dit geeft me dan ook dagelijks de drijfveer om met passie voor alles in het leven te kunnen gaan.

Waar ga en sta ik persoonlijk voor?
Inspiratie en Motivatie. Ik geloof in de persoonlijke drijfveer van mensen om ergens voor te kunnen gaan. Dat je mensen motiveert vanuit hun intrinsieke waarden en datgene met de combinatie aan vaardigheden en kennis, wat hen succesvol maakt. Ik geloof daarnaast ook heel sterk in de kracht van een team. Een team wat elkaar motiveert, kritisch durft te zijn, en elkaar aanvult met persoonlijke kenmerken en vaardigheden. Als recruiter word ik graag onderdeel van jouw team en verwacht ik een sterke betrokkenheid, zodat we samen tot de beste kandidaat kunnen komen.

Met 12 jaar Saleservaring in functies van binnendienst tot Key Accountmanager, ben ik qua persoonlijkheid een echte Salestijger. Door mee te hebben mogen bouwen aan twee snelgroeiende bedrijven, heb ik veel organisatorische- en mensenkennis opgedaan. Ik spreek en begrijp de taal van de kandidaat en de commercieel directeur, en zo ook de verschillende persoonlijkheden die in dit vak aanwezig zijn.

Waarom Q Logic?
De manier van werken past perfect bij mijn intrinsieke motivatie om op een vrije zelfstandige manier te werken aan mijn eigen onderneming. De coöperatie maakt je als eenling sterk, je leert van elkaar, wisselt gegevens onderling uit en maakt je voor een opdrachtgever breder inzetbaar dan alleen je eigen specialisme. Daarnaast zijn we als coöperatie constant op zoek naar verbeteringen en kennisvergroting.

Vanuit mijn 11 jaar Saleservaring (van binnendienst tot key-accounts FMCG), heb ik gezien hoe de rol van Marketing steeds groter is geworden in het gehele Salesproces. Beide disciplines moeten meer dan ooit op één lijn zitten, wil je als bedrijf de juiste identiteit uitdragen. Een bedrijf die op een professionele manier hieraan vorm wilt geven, kan niet meer om deze ontwikkeling heen en daar heb je een nieuw type marketeer voor nodig. Professionele toppers met een nieuwe blik op het on - en offline kanaal, analisten die inzicht geven in online processen en hoe dit alles voor jou als bedrijf kan worden ingezet. Bij dit proces begeleid ik als salesgerichte professional en mijn ervaren marketeer-collega binnen Q Logic u als partner naar een (nieuwe) marketing afdeling, met daarin de juiste mensen voor de toekomst.

Ga terug naar 'Onze coöperatie en mensen'

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2019 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close