Paul de Fouw


		Paul		 de		 Fouw
Naam:
Paul de Fouw
E-mail:
Mobiel:
(06) 5490 7977

Paul de Fouw 

Functie: Associate / Senior Consultant Sales

Leeftijd: 54 jaar

Houdt van: auto’s, skiën, fitness, diversiteit, technische innovaties, (tropische) zonvakanties, dieren (thuis 3 honden en een pratende papegaai), en nog heel veel meer…

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: Door meer dan 18 jaar recruitment ervaring heb ik een groot netwerk opgebouwd, vooral binnen -maar niet beperkt tot- de automotive industrie en aanpalende branches. Denk daarbij aan technische groothandels, importeurs, toeleveranciers en productiebedrijven in de metaal. Daarnaast heb ik een internationale culturele sensitiviteit meegekregen, wat onder andere heeft geleid tot vele succesvolle bemiddelingen bij Japanse ondernemingen. Het gaat mij erom het project naar de volgende functie van een kandidaat samen op te pakken. Ik heb haarfijn door wie bij mijn opdrachtgevers past, zorg voor een diversiteit aan kandidaten en solide voorbereiding voor hun volgende stap. Ik ga door tot de oplossing is bereikt: de juiste persoon op de juiste positie!

In mijn optiek draait het bij het werven en selecteren van (managerial) talent vooral om het “dingen gedaan krijgen” van je mensen en het vermogen je zelf beter te leren kennen als manager, veel belangrijker nog dan slimheid en (branche-) ervaring. De toegevoegde waarde van een ervaren consultant is juist die aanvullende zaken boven tafel te krijgen die niet op een cv staan. Of om voormalig Visa Card CEO Dee Hock te citeren: “werf en promoveer allereerst op basis van integriteit. Ten tweede op basis van motivatie. Ten derde op (leer) vermogen. Ten vierde om begrip. Ten vijfde op kennis. En pas daarna op ervaring!” Hock zei daarover: “Zonder integriteit is motivatie gevaarlijk. Zonder motivatie is vermogen machteloos. Zonder leervermogen is begrip beperkt. Zonder begrip is kennis betekenisloos. En zonder kennis ten slotte is ervaring zo goed als blind”.

Ik hecht veel waarde en besteed veel tijd aan het goed leren kennen van de kandidaat. Fungeer tegelijk als ambassadeur van mijn opdrachtgever. Deze combinatie, samen met mijn passie voor het vak, integriteit en heldere communicatie, borgen een kwalitatief uitstekend proces…. met resultaat!

Waarom Q-logic? “Meer dan 18 jaar ben ik actief geweest voor internationaal opererende recruitment bureaus, heb daarbij vele leidinggevenden gekend en natuurlijk ook veel geleerd. Ondanks grote vrijheid vertelde mij toch altijd iemand hoe hij of zij vond dat het “moest” (het woord alleen al), en volgden vroeg of laat steeds voor dit vak "kwaliteit-killers” als onhaalbare targets, KPI’s, onaantrekkelijke beloningsmodellen of aanwezigheidsverplichtingen. Nu is het tijd om zelf te bepalen hoe ik wat wanneer doe vanuit mijn intrinsieke motivatie, niet vanuit die van een ander. Niet alleen vanaf mijn zolderkamer, maar in nauwe samenwerking met collega ondernemers en opdrachtgevers. Bij Q-logic dus!”

Terug naar 'Onze coöperatie en mensen'

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close