Berend Diekhuis


		Berend		 		 Diekhuis
Naam:
Berend Diekhuis
E-mail:
Mobiel:
(06) 4304 3428

Berend Diekhuis

Functie: Senior Consultant /Associate Finance/ Interim Recruitment

Leeftijd: 34 jaar

Houdt van: mensen, netwerken, relaties aangaan, vriendschappen sluiten, mooie reizen maken, veel lachen en veel van het leven genieten.

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: het aangaan en onderhouden van duurzame en persoonlijke relaties waarbij integriteit en inhoud maar ook humor en plezier de boventoon voeren. Het bij elkaar brengen van mensen die vervolgens ontzettend succesvol samenwerken en het vinden en pakken van kansen voor de beste kandidaten bij de juiste opdrachtgevers, dat is waar ik ontzettend veel energie van krijg! Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een snelle en proactieve dienstverlening, een uitstekende kennis van de markt maar vooral oprechte interesse in de mensen en de situatie is iets waar ik 100% voor sta!

Waarom Q-logic: "soms geeft het leven je een kans die je gewoon moet grijpen! Na vier jaar in vaste dienst bij grote namen in de recruitment business ben ik bij zoveel opdrachtgevers over de vloer geweest, heb ik ontzettend veel consultants geïnterviewd, gezocht en gevonden, heb ik vele procedures mogen begeleiden en weet ik het zeker. Dit is voor mij de perfecte job! Deze vier jaar is mijn plezier en interesse in het commercieel en ondernemend werken alleen maar groter en groter geworden. Q-logic biedt mij de ideale mogelijkheid om ondernemend te werken met serieuze en gelijkgestemde collega-ondernemers maar met een maximale vrijheid om daar zelf invulling aan te geven en de vruchten van te plukken. Werken vanuit en voor jezelf maar met anderen: Anders werken, samen groeien!".

Terug naar 'Onze coöperatie en mensen'


Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2019 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close