Nelleke van der Horst


		Nelleke		 		 van der Horst
Naam:
Nelleke van der Horst
E-mail:
Mobiel:
(06) 5414 2881

Nelleke van der Horst

Functie: Partner / Managing Consultant Finance

Leeftijd: 37 jaar

Houdt van: ik hou van mensen om mij heen, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Of het nu gaat om het verbinden van mensen, het geven van adviezen aan kandidaat of klant, of het opzoeken van gezelligheid met vrienden of mijn vriend.

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: zowel privé als zakelijk sta ik voor het opbouwen van langdurige relaties, waarbij ik wederzijds respect en een open en eerlijke communicatie belangrijk vind.

Waarom Q-logic? "Ik werk 7 jaar in de arbeidsbemiddeling. Nog steeds haal ik veel plezier uit het verbinden van mensen. Al een tijdje speelde het door mijn hoofd om als ondernemer verder te gaan in het vak. De vrijheid om je werkzaamheden op je eigen manier in te richten, de verantwoordelijkheid die je hebt als zelfstandig ondernemer en een eerlijke beloning, daar word ik blij van. Ik hou van een uitdaging, maar ik zag het niet zitten om helemaal alleen te werken, zonder collega’s. Q-logic speelt perfect in op deze behoefte, door met andere ondernemers als een team te werken, kennis te delen en elkaars netwerk: ‘Anders werken, samen groeien’."

Terug naar 'Onze coöperatie en mensen'

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close