Q-logic Talent Solutions

Als je vanuit een intrinsieke drive kunt doen waar je goed in bent in een werkomgeving die bij je past kom je het beste tot je recht. Je benut je groeipotentieel optimaal en bent gedreven om een goede performance neer te zetten. Dit draagt bij aan het succes van de organisatie en je wilt daar graag langere tijd blijven!

Talent, drijfveer en werkomgeving zijn de drie aspecten die bijdragen om bevlogen medewerkers succesvol voor de organisatie in te zetten. Hoe kijkt uw organisatie naar deze drie aspecten? Heeft u een positieve kijk op het versterken van talenten, in plaats van het werken aan minder sterke punten? Worden uw medewerkers middels persoonlijke gesprekken intrinsiek gemotiveerd en sluit dit aan op hun drijfveren? Creëert u ruimte voor ontwikkeling door het faciliteren van training, het geven van feedback en learning on the job (70-20-10*)?

Bij Q-logic, Talent Solutions helpen wij u graag een werkomgeving te creëren die bijdraagt aan het identificeren, ontwikkelen en inzetten van talenten. Dit doen wij door samen met u in kaart te brengen welke talenten u nodig heeft voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen, welke talenten u heeft, wat deze talenten aanzet tot bevlogenheid en hoe u deze talenten binnen uw organisatie optimaal inzet. Vanuit deze analyse komen we vervolgens samen tot een aanpak welke zorgt voor bevlogen medewerkers en een succesvollere organisatie. Werkgeluk voor iedereen!

Onderzoek wijst uit dat de volgende factoren van belang zijn voor het succes van Talent ontwikkeling:
1. Steun van de directie
2. Inspirerende en passende werkomgeving
3. Match werk & talent
4. Mensgerichte tools voor inzicht in talent
5. Focus op drijfveren & kernwaarden van organisatie
6. Teams samengesteld op basis van talenten
7. Eigen verantwoordelijkheid in eigen ontwikkeling
8. Samen beoordelen van performance

Heeft u een vraagstuk en/of wilt u kijken hoe u nog meer uit het talent binnen uw organisatie kunt halen? Mail dan naar talentsolutions@q-logic.nl voor een vrijblijvende afspraak.
* 70-20-10 is een referentiemodel en staat voor:
70% leren door te werken;
20% leren door samen te werken en door anderen;
10% leren door het volgen van geplande leerinterventies.
Onze mensen
Zoek naar..
Inschrijven
Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2019 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close