Opdrachtgevers

Wij geloven dat wij het beste in de behoeften van onze opdrachtgevers voorzien wanneer wij onze recruitment consultants volop in hun kracht zetten. Hoe werkt dat? Op het moment dat onze consultants vanuit hun eigen drive en passie de vrijheid hebben om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat voor uw organisatie, zetten zij alle stappen die nodig zijn. Iedere dag staat bij ons in het teken om de perfecte match tussen organisatie en kandidaten te realiseren.

Q-logic is onderscheidend en het eerste recruitmentbureau dat werkt vanuit de coöperatieve gedachte. Dit is wezenlijk anders dan andere organisatievormen omdat onze consultants stuk voor stuk ondernemend zijn. Bureaubreed komt dat tot uiting in een gedreven werksfeer met passievolle en getalenteerde consultants. Onze mensen zijn gemotiveerd door succes en persoonlijke drive, wat terug te zien is in onze prestatieafhankelijke bonus en resultaten.

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze recruitment consultants. Om die reden laten we je in enkele gevallen zelf bepalen hoeveel je ons betaalt (lees meer over het variabele prestatie fee model).

Dit risico nemen wij graag. Zo laten wij graag zien hoeveel belang wij hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de gezamenlijke groei die wij nastreven. Het positieve gevolg voor onze opdrachtgevers: de meest relevante cv’s en de best passende kandidaten. Kortom de perfecte match tussen organisatie en mens! 

Geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen? Wij kunnen op een aantal manieren in uw behoefte voorzien.

Bent u benieuwd wat onze klanten nu onderscheidend vinden aan Q-logic ten opzichte van andere recruitmentbureaus? Lees dan de referenties van onze klanten

Q-logic deelt graag met je welke organisaties jouw voor gingen en wat hun ervaringen zijn. Op welke manier wij ons onderscheiden wordt duidelijk uit een aantal van onze referenties van kandidaten kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze werkwijze, dan helpen wij u graag verder.

 

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close