Kandidaten

Wij geloven dat het belangrijk is dat jij in je kracht wordt gezet. Wij staan op om iedere dag de perfecte match te maken tussen organisaties en mensen. Door te werken vanuit intrinsieke motivatie, drive en passie ga je elke dag met plezier naar je werk. Dit is dan ook ons voornaamste doel. Om dit te bereiken willen wij jou graag leren kennen en zijn wij uiteraard benieuwd naar je wensen.

Samen gaan wij ontdekken wat jouw behoeften zijn en welke mogelijkheden er op je liggen te wachten. Wij begeleiden en coachen jou met veel betrokkenheid tijdens het gehele proces. De combinatie van onze persoonlijke en resultaatgerichte benadering zorgt ervoor dat er bij een samenwerking met Q-logic maar één uitkomst mogelijk is. Een perfecte match die verder gaat dan alleen het vacature- en organisatieprofiel; een match tussen mensen onderling. 

Goed voorbeeld, doet goed volgen zegt men wel eens. Dat vinden wij belangrijk. Ben je benieuwd wat onze kandidaten nu onderscheidend vinden aan de werkwijze van Q-logic ten opzichte van andere recruitmentbureaus? Lees dan de referenties.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in Finance, IT, Sales, Marketing Engineering of Business Support? Vrijblijvend vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen. Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan vooral contact met ons op. 

Wij helpen organisaties en kandidaten met het vinden van de perfecte match.

Hoe en op welke manier doet Q-logic dat? Lees dan meer over onze denkwijze.

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close