Executive search

Voor toptalent in topfuncties
  • Vacatures € 80.000 - € 150.000
  • Trusted advisor
  • Multichannel-search
  • Vast en interim

Opdrachtgevers aan het woord

Wat vinden onze opdrachtgevers van onze dienstverlening? Deze recente referenties geven je een inkijkje in onze werkwijze en dagelijkse praktijk.

“Rob leeft zich echt in in de sfeer en onze bedrijfscultuur”

Joost Weel, CEO Meyn:

“Q-logic is al een aantal jaren onze preferred supplier voor financiële posities. In mijn vorige functie bij Meyn had ik zelf veel contact met Rob Litjens over vacatures; nu schakelen mijn finance-mensen met het Q-logic-team. Maar Rob en ik vinden elkaar altijd wanneer dat nodig is. Zoals voor de executive-rol van CFO, die we onlangs hebben vervuld. Wat Rob heel erg goed doet, is zich inleven in de sfeer en bedrijfscultuur. Doordat hij Meyn als organisatie zo goed kent, kan hij een echt goede match maken. Veel kandidaten die via Q-logic bij ons aan de slag zijn gegaan, zijn dan ook gebleven en goed doorgegroeid.”

Goudeerlijk en transparant

“Voor de CFO-rol vond Rob veel geschikte kandidaten, die hij vervolgens allemaal even enthousiast aan mij presenteerde. Maar Karel paste uiteindelijk het beste, onder meer door zijn bijzondere carrièrepad: zijn overstap van engineering naar finance. Zijn kennis van technische processen, is voor Meyn heel waardevol. In het werving-en-selectieproces is Rob altijd goudeerlijk en transparant. ‘Oh nee, die kandidaat matcht niet met jou als persoon’, zegt hij dan bijvoorbeeld. Natuurlijk is dat één mening, maar het maakt wel dat ik toch nóg even scherper kijk naar de karaktereigenschappen en soft skills van die kandidaat. In de loop der jaren is tussen ons een echte vriendschap ontstaan. Bijzonder vind ik dat. We bellen altijd even om te horen hoe het gaat en zien elkaar met regelmaat.”

“Nuchtere aanpak en ruime kennis van ons bedrijf”

Niels van der Wel, Algemeen Directeur Inventum:

“Vanwege de groei van ons bedrijf wilden we ons team uitbreiden met een nieuwe productmanager en een nieuw directielid. Voor de werving en selectie van deze kandidaten hebben we Q-logic ingeschakeld. Met Mark Jansink heb ik in het verleden al veel samengewerkt. Ik wist dus waar ik op kon rekenen: een gedreven, nuchtere aanpak en ruime kennis van ons bedrijf en onze branche.”

Nooit dwingend, maar adviserend

“Samen stelden we eerst scherpe kandidatenprofielen op, waarna Mark enthousiast aan de slag ging. Zijn eerste kandidaat voor de rol van productmanager was meteen raak. De directiefunctie vroeg iets meer aandacht; we wilden ook niet over een nacht ijs gaan. We hebben meerdere goede, commerciële kandidaten gezien. Mark staat in zo’n proces echt dag en nacht voor ons klaar. Hij is bovendien een belangrijke sparringpartner voor mij: nooit dwingend, maar adviserend en altijd met verstand van zaken.” 

Meer informatie?