Executive search

Voor toptalent in topfuncties
  • Vacatures € 80.000 - € 150.000
  • Trusted advisor
  • Multichannel-search
  • Vast en interim

Kandidaten aan het woord

Wat vinden onze kandidaten van onze dienstverlening? Deze recente referenties geven je een inkijkje in onze werkwijze en resultaten.

“Ik mocht hem altijd bellen”

Hans Buitenhuis, Commercieel Adviseur Klimaat bij Wavin:

“Ik kreeg een bericht van Mark Jansink van Q-logic via LinkedIn of ik belangstelling had voor de rol van klimaatadviseur. Nu word ik wel vaker benaderd, maar ik had nooit de behoefte om hierop in te gaan, omdat ik het naar mijn zin had bij mijn vorige werkgever. Maar Mark wekte mijn interesse met de functieomschrijving en na telefonisch contact werd ik steeds enthousiaster. We hebben meerdere gesprekken gevoerd en tijdens het hele selectieproces heeft Mark mij goed begeleid.” 

Goed gezien

“Hij houdt zich aan afspraken en is heel punctueel. Als hij contact had gehad met Wavin, praatte hij mij daar direct over bij. En als ik iets met hem wilde overleggen, mocht ik hem altijd bellen aan het einde van mijn werkdag of in de avonduren. Wat ook opviel, is dat de drie andere kandidaten die hij voor deze functie had aangedragen allemaal vakkundige mensen zijn die ik erg hoog heb zitten. Dat heeft hij heel goed gezien!” 

“Ze gaan altijd voor de beste match”

Bastiaan Mulder, Commercieel Directeur Retail & Projecten bij Inventum:

“Een bevriende salesmanager bij Inventum tipte mij over de vacature voor Commercieel Directeur. Q-logic is Inventums recruitmentpartner, dus recruiter Mark Jansink nam contact met mij op. In het eerste gesprek heeft Mark mij het proces uitgelegd en me een duidelijk beeld gegeven van de rol en Inventum als bedrijf.” 

Altijd betrokken

“Wat ik goed vind aan Mark is dat hij het hele proces – van A tot Z –begeleidt. Zijn betrokkenheid maakt Mark onderscheidend: hij wil boven alles dat er een goede match plaatsvindt. Dat betekent dat we regelmatig overleg hadden over het te volgen pad. Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met Inventum en de resultaten hiervan koppelde Mark steeds zorgvuldig aan me terug. Met deze bevlogenheid en toewijding merk je dat Mark een echte ondernemer is. Binnenkort drinken we weer koffie, want ook na mijn indiensttreding blijft hij betrokken!”

Meer informatie?