ENGINEERING VACATURES

Ben jij de … ???

VOOR ENGINEERING WERK DAT JE PAST ALS EEN JAS

Als ambitieuze (young) professional in engineering kijk je uit naar een nieuwe uitdaging. Misschien sta je aan de start van je carrière, of ben je juist klaar voor een nieuwe stap?

Wij willen graag weten wie jij écht bent. Je ambities, je goede kanten. Maar ook de dingen die je niet direct boven aan je cv zet. En datzelfde vragen we onze opdrachtgevers. Zo kunnen we namelijk die ‘match made in heaven’ maken. En kun jij in je nieuwe baan straks echt succesvol, gelukkig en onderscheidend zijn.

ANDERS WERKEN

Het beste talent vinden voor die ene vaste- of interim-positie. In die opdracht bijten wij ons elke dag met veel plezier vast. En als het nodig is, ook ’s avonds en in de weekenden als jouw agenda of een opdracht daar om vraagt. Extra meters die we graag maken voor jouw werkgeluk en dat van onze opdrachtgevers.

Intrinsieke drive
We werken nét even anders dan andere bureaus. Want bij Q-logic staan wij – door de wol geverfde recruitment consultants – aan het roer van ons eigen avontuur.

Als zelfstandig ondernemers binnen een coöperatie, hebben we alle vrijheid om te ondernemen zoals wij dat willen. Daardoor ben jij nooit een getal in een groter target, maar heb je altijd onze echte aandacht en toewijding. Niet in de laatste plaats omdat we doen wat we zo zinvol en verschrikkelijk leuk vinden: een nieuwe uitdaging vinden voor talenten zoals jij. Werk waarin je succesvol, gelukkig en onderscheidend kunt zijn.’

Wat kan Q-logic Recruitment solutions voor jou betekenen?

  • Ervaren, ondernemende consultants
  • Altijd een specialist in jouw vakgebied
  • Jouw wensen/ambities als de basis voor samenwerking ·
  • Gesprekspartners op niveau
  • We investeren in een duurzame relatie, onder meer door coaching en trainingen

Zoek je nieuw werkgeluk op hbo-, wo- of managementniveau (vast of tijdelijk)?

BETEKENISVOL WERK

Werk; een goede baan die je past als een jas. Het is een belangrijk onderdeel van wie we zijn. Het geeft ons een uitdaging, zekerheid, identiteit, zelfrespect.

Hoe mooi is het dan dat wij jou, op basis van je talent en potentie, kunnen helpen met het vinden van nieuw werkgeluk. En dat je via ons verder kunt groeien, zakelijk én persoonlijk.

Of we die intake of contractbespreking dan op dinsdagavond na achten of op zaterdagochtend bij Starbucks doen, maakt ons niet uit. Omdat we écht betekenisvol kunnen zijn, gaan we voor je door het vuur!

Er zijn twee manieren om bij ons te solliciteren:

  1. Jij reageert direct online op een vacature. Wij nemen dan contact met je op.
  2. Je schrijft je in via een ‘open sollicitatie’. Vul zo nauwkeurig mogelijk in naar welk type baan je op zoek bent. Als wij een vacature hebben die aansluit bij jouw wensen, nemen we contact met je op.

“NUCHTERE AANPAK EN RUIME KENNIS VAN ONS BEDRIJF”

Niels van der Wel, Algemeen Directeur Inventum

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.