Corona info

Corona info

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen rondom het Coronavirus willen wij van Q-logic jullie graag op de hoogte brengen van onze nieuwe manier van werken.

Omwille van gezondheid en veiligheidsredenen zal het Q-logic kantoor tijdelijk dicht gaan. Maar ons werk gaat door en wij zullen ieder vanuit huis werken. Wij willen heel graag in nauw contact blijven blijven met onze kandidaten en opdrachtgevers. Door deze nieuwe situatie zullen we meer inventief en creatief te werk gaan.

Q-logic wil daarom ook graag het contact met jullie voortzetten door gebruik te maken van verschillende digitale communicatie middelen zoals Skype, Zoom, FaceTime, WhatsApp en email. We zullen uiteraard ook telefonisch contact houden.

Q-logic bestaat uit 35 gedreven zelfstandige recruitment ondernemers die samenwerken in kleine specialistische teams op het gebied van IT, HR, Finance, Business Support, Sales, Marketing, Engineering en Operations & Supply Chain Management.

Wij zijn de enige arbeidsbemiddelaar in Nederland die zich op deze wijze heeft georganiseerd als coöperatie. Anders werken, samen groeien is onze filosofie.

We zullen vooral in deze tijd onze filosofie extra benadrukken.

Anders werken, samen groeien.

Samen zullen we hier doorheen komen.

Wil je graag met ons in contact komen? Wij verzoeken je dan om rechtstreeks contact op te nemen met een van onze consultants. Je kan onze mobiele telefoonnummers vinden bij het team.

Met vriendelijke groet,

Het Q-logic Team

Meer informatie?