Onze denkwijze

Waarom?

Q-logic gelooft in de kracht van elk mens dat werkt vanuit zijn/ haar intrinsieke motivatie. Als wij mensen motiveren, zorgen we er niet alleen voor dat er met plezier gewerkt wordt, maar ook dat er hierdoor optimaal gepresteerd wordt. Bij ons draait het om passie, synergie en drive. Of het nu gaat om onze klanten, kandidaten of om onze eigen recruitment consultants.

Hoe?

We bieden onze recruitment professionals de vrijheid om binnen onze coöperatie op eigen wijze invulling te geven aan hun verantwoordelijkheden. Met gedeelde faciliteiten, individuele coaching, ontwikkeling en een individuele prestatie-gerelateerde beloning vinden wij de perfecte balans tussen synergie en eigenaarschap.

Wat?

Met onze ondernemende en resultaatgerichte recruitment consultants bieden wij continu een kwalitatief hoogwaardige, flexibele en prestatie-afhankelijke dienstverlening.

 

Kernwaarden

De filosofie van Q-logic is gebaseerd op vier kernwaarden. Die kernwaarden vormen de basis voor het werken en handelen van onze recruitment consultants.
Onze mensen
Zoek naar..
Inschrijven
Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2017 Q-logic Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close