Goede Doelen

Wij dragen graag ons steentje bij aan een betere maatschappij. Daarom steunen wij ieder jaar een paar goede doelen die aansluiten op de kernwaarden van Q-logic. Dat doen wij door een vast percentage van onze omzet voor goede doelen te reserveren. Dus ook jij als klant en kandidaat draagt op deze manier daaraan bij! De volgende projecten hebben wij gesteund:

 

 • War Child
  Dit goede doel zet zich in voor oorlogskinderen in verschillende landen. War Child’s missie: Een oorlogskind helpen de toekomst te verbeteren. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in een veilige omgeving. Te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Die generatie heeft vrienden nodig. War Child wil ze die vriendschap bieden, samen met onze Friends. Q-logic zet zich om die reden graag in voor War Child en doneert €5000.

 • Project Uganda
  Deze stichting zet zich in voor Moses en Jamilu uit Uganda. Ron Hermans heeft tijdens zijn ontwikkelingswerk twee weeskinderen leren kennen met een trieste achtergrond, maar bovenal met bijzondere kwaliteiten. Om deze trieste achtergrond een plaats te geven, de kinderen tot bloei te laten komen en om hun bijzondere kwaliteiten volledig te laten benutten, is Ron in Nederland doorgegaan met ontwikkelingswerk. Hij heeft namelijk een actie op touw gezet om het schoolgeld voor deze weeskinderen bij elkaar te krijgen.

 • Stichting Mazingira
  Deze stichting zet zich in voor de lokale bevolking van de regio Bunda in Tanzania. Door het verbeteren van onderwijs en het onderhouden van het lokale radiostation ‘Mazingira FM’ wil de stichting een duurzame levensstandaard teweeg brengen door het geven van goed lesmateriaal en voorlichting. Daar helpen wij graag een handje bij!

 • Lessons For Life Foundation
  In de fietstocht van Londen naar Amsterdam is er geld opgehaald voor het 'Send Me to School' programma,om zo kinderen in Sub-Saharan Afrika het onderwijs te bieden dat zij verdienen. Met de opbrengsten zullen leraren getraind worden en zullen klaslokalen getransformeerd worden tot een veilige en inspirerende plek.

 • Weeshuis in Gualba
  Eerder hebben we met plezier een deel van onze opbrengsten gedoneerd aan een weeshuis in Gualba (Spanje), waardoor we een bijdrage hebben kunnen leveren aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen die opgroeien zonder hun familie.

 

 

Onze mensen
Zoek naar..
Inschrijven
Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2018 Q-logic Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close