Ginny Abbink


		Ginny		 		 Abbink
Naam:
Ginny Abbink
E-mail:
Mobiel:
(06) 1585 5000

Ginny Abbink

Functie: Associate / Senior Consultant IT

Leeftijd: 32 jaar

Houdt van: mijn vriend. Onder mensen zijn. Anders zijn en anders denken, het verschil maken. Het beste uit iemand halen en mensen helpen. Positiviteit en creativiteit.
Als persoon hou ik van lekker gezond eten, goede muziek, reizen, Limited Editions en (kick)boksen.

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: lange termijn (business)relaties gecombineerd met een persoonlijke aanpak, transparantie, relevante kennis, loyaliteit, betrouwbaarheid, vertrouwen en wederzijds respect. Ik wil het stereotype business as usual doorbreken en daarmee impact hebben op de huidige businesswereld. “I only live once; I will make mine count.”

Waarom Q-logic? “De stap nemen om een eigen onderneming te beginnen, was voor mij een echte uitdaging. Ik heb immers meer dan 10 jaar in loondienst gewerkt. Maar, ‘Het had zo moeten zijn!’, de timing was perfect! Binnen Q-logic werd mij niet alleen de mogelijkheid geboden om mijn eigen onderneming te starten, maar werd ik ook nog geïntroduceerd aan het samen ondernemen. Ik ben een people-person. Daarom is deze manier van ondernemen voor mij niet alleen prettiger, maar ook effectiever. Doordat je omringd bent door mensen die dezelfde drive en vrijheid hebben als jij, creëert dit automatisch een positieve werkethiek en een gezonde, ongedwongen werksfeer. Daarbij kunnen je collegae je ondersteuning bieden waar nodig én sta je er nooit alleen voor! Binnen Q-logic investeer ik bovendien grotendeels in mezelf, waardoor ik nog meer gemotiveerd raak om op een prettige manier zaken te doen; niet omdat het moet, maar omdat ik het wil. Iedereen is uniek; daarin ligt onze kracht.”

Terug naar 'Onze coöperatie en mensen'

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2018 Q-logic Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close