Peter Hagedoorn


		Peter		 		 Hagedoorn
Naam:
Peter Hagedoorn
E-mail:
Mobiel:
(06) 3717 1890

Peter Hagedoorn

Functie: Associate / Managing Consultant Sales

Leeftijd: 36 jaar

Houdt van: mijn gezin, tennissen, wielrennen, wintersport, borrelen met vrienden én natuurlijk sales en arbeidsbemiddeling.

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: met gedegen kennis en passie voor het sales vak streef ik een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever na! Het geeft mij energie om een opdracht succesvol af te ronden. Een goede, lange termijn relatie gebaseerd op vertrouwen en open communicatie staat hierbij centraal. Om de juiste match snel te kunnen maken, onderhoud ik mijn netwerk in kandidaten en opdrachtgevers met veel enthousiasme en commit ik mij volledig aan een opdracht.

Waarom Q-logic? "Van mij als zelfstandig ondernemer mag meer dan 100% toewijding verwacht worden. Snel schakelen en de juiste kandidaten introduceren. Bij Q-logic krijg ik alle ruimte om naar eigen inzicht te werken aan een succesvolle match tussen kandidaat en opdrachtgever, samen met enthousiaste, ervaren collega-ondernemers. Door goed samen te werken kunnen wij opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Gezamenlijk hebben wij een groot en zeer waardevol netwerk en gedegen kennis van meerdere vakgebieden. We leveren maximale kwaliteit voor een goed en scherp tarief. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via p.hagedoorn@q-logic.nl of 06-37171890".

Terug naar 'Onze coöperatie en mensen' 

 

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2018 Q-logic Algemene voorwaarden
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close